ανέβασμα στο Facebook απ΄το iPhone


Το αυτόματο ανέβασμα των φωτογραφιών που τραβά ο χρήστης με το κινητό του στον λογαριασμό του στο Facebook είναι μια ιδιαίτερα σημαντική, από πολλές απόψεις, λειτουργία για το κοινωνικό δίκτυο. Ενώ, όμως, μέχρι τώρα, κυρίως λόγω τεχνικών δυσκολιών, η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Android, πλέον φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα και για το iOS. Ήδη, μάλιστα, το Facebook έχει ξεκινήσει δοκιμαστική χρήση της λειτουργίας σε επιλεγμένο αριθμό χρηστών.

Ο συγχρονισμός λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε φορά που τραβάτε μία φωτογραφία, αυτή προστίθεται σε ένα αδημοσίευτο άλμπουμ που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Από εκεί και πέρα, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποιές από αυτές θα περάσουν στο χρονολόγιό σας και ποιές όχι.

Για την αποφυγή κατανάλωσης πολύτιμων δεδομένων από το πακέτο 3G της συσκευής σας, το Facebook δίνει τη δυνατότητα εκτέλεσης της λειτουργίας μόνο όταν βρει διαθέσιμη σύνδεση WiFi.

Ο λόγος για τον οποίο το αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών είναι σημαντικός για το Facebook, μιας και αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου να εξελιχθεί για πολλούς χρήστες στην βασική «αποθήκη» όπου κρατούν όλες τους τις προσωπικές στιγμές – δημόσιες και ιδιωτικές.
πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube