Ανέλπιστο δώρo από την Apple

Ένα δώρο από τα σπάνια έκανε προχθές το βράδυ η Apple σε κάποιους χρήστες την νύχτα μεταξύ 10 και 11 Ιανουαρίου. Για άγνωστο λόγο επέτρεπε σε όλες τις συσκευές, να επιστρέψουν σε μια παλιότερη έκδοση ios. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν το αντιλήφθηκαν πολλοί καθώς ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας και κράτησε για λίγη ώρα και αν κάποιος επισκεπτόταν την σελίδα του ipsw.me θα έβλεπε πως υπόγραφε η Apple κανονικά όλα τα λειτουργικά. Το προχθεσινό ανέλπιστο δώρο ήταν για πολλούς που πρόλαβαν και ήταν χιλιάδες ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που όλοι ελπίζουν να ξαναγίνει.
Φυσικά όμως δεν έκλεισε για όλες τις εκδόσεις Έτσι μετά από μερικό ψάξιμο με έκπληξη μου ανακάλυψα Ότι το iPad2 ακόμα μπορεί να πάει στην 6.1.3. Δηλαδή η Apple ακόμα υπογράφει την 6.1.3. Πιστεύω ότι σταδιακά η Apple θα επιτρέψει την επιστροφή σε προγενέστερη έκδοση λειτουργικού, τουλάχιστον σε αυτή που αγοράστηκε η iDevice που έχουμε.
Ίσως έτσι η Apple, γλιτώσει με λίγα λεφτά την ποινή για την υπόθεση εσκεμένης επιβρανδυσης των iDevices για την οποία την κατηγορούν.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα το downgrade το οποίο εστέφθηκε με επιτυχία…..

Τώρα πλέον έχω ένα iPad2 πλήρως λειτουργικό και γρήγορο στην 6.1.3
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για άλλες συσκευές επιλεκτικά όμως. Παραδείγματος χάριν το iPhone 4S μπορεί επίσης να γίνει downgrade στην 6.1.3

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube