αναβάθμιση του Apple TV σε iOS 5.1

20120927-081505.jpg
Η Apple έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση 5.1 του iOS για τα Apple TV δεύτερης και τρίτης γενιάς. Η αναβάθμιση διατίθεται μέσω του μενού του Apple TV, διαφορετικά ο χρήστης μπορεί να ενώσει το Apple TV με τον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου Micro-USB και να πραγματοποιήσει επαναφορά και αναβάθμιση μέσω του iTunes. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο θα χρειαστεί να περαστούν εκ νέου οι προσωπικές ρυθμίσεις για αυτό και συνιστάται μόνο σε περίπτωση προβλήματος.

Παραδόξως η Apple δεν ονόμασε την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού iOS που τρέχει το Apple TV δεύτερης και τρίτης γενιάς με τον αριθμό 6, ώστε να συγχρονίσει αριθμητικά τις δύο διαφορετικές εκδόσεις του iOS, μετά την πρόσφατη διάθεση της έκτης έκδοσης για τις φορητές συσκευές. Αν και η ονομασία της τελευταίας αναβάθμισης της έκδοσης για τα Apple TV είναι η 5.1 με Build number 10A406e, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως για παράδειγμα η προσθήκη διαμοιρασμού της Ροής Φωτογραφιών (Shared Photo Streams). Ειδικότερα με την αναβάθμιση προστίθενται τα εξής:
Διαμοιρασμός Ροής Φωτογραφιών – Αποδοχή προσκλήσεων για διαμοιρασμό Ροής Φωτογραφιών, πλοήγηση σε φωτογραφίες και σχόλια, ειδοποιήσεις για τυχών αλλαγές.
AirPlay – Αποστολή του ήχου σε ηχεία που υποστηρίζουν το AirPlay καθώς και σε συσκευές (συμπεριλαμβανομένων και των AirPort Express ή άλλα Apple TVs). Επίσης διατίθεται και η δυνατότητα να χρειάζεται συνθηματικό για να χρησιμοποιηθεί το AirPlay με το Apple TV σας.
Εναλλαγή λογαριασμών iTunes – Αποθήκευση πολλαπλών λογαριασμών iTunes καθώς και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των.
Τρέιλερς – Αναζήτηση για movie trailers. Στις ΗΠΑ εμφανίζονται και οι ώρες προβολής των ταινιών στα γειτονικά σινεμά.
Προφύλαξη οθόνης – Τρεις νέες επιλογές εφέ για την προφύλαξη της οθόνης (screen savers).
Κεντρικό μενού – Αναδιατάξτε τα εικονίδια της δεύτερης σελίδας, κρατώντας πατημένο το κουμπί “select” από το τηλεχειριστήριο του Apple TV.
Υπότιτλοι – Υποστήριξη SDH για ανθρώπους με προβλήματα ακοής καθώς και βελτιώσεις στην επιλογή και προβολή υπότιτλων.
Ρυθμίσεις δικτύου – Υποστήριξη πιο προηγμένων δικτυακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας προφίλ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα http://support.apple.com/kb/HT5437.
Σταθερότητα και απόδοση – Εμπεριέχονται βελτιώσεις για την γενικότερη σταθερότητα και απόδοση του Apple TV.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube