Αναβάθμιση Shortcuts με προσθήκη Notes

Μετά την διάθεση της iOS 12.2 στο ευρύ κοινό χθες η Apple σήμερα αναβάθμιση και την Shortcuts εφαρμογή της για το iOS. Η αναβάθμιση συμπεριλαμβάνει βελτιώσεις στις υπάρχουσες ενέργειες που επιτρέπει η εφαρμογή καθώς και νέα εργαλεία για την δημιουργία συντομεύσεων με ενσωμάτωση και της εφαρμογής Σημειώσεων.Η Apple αναφέρει πως με την σημερινή αναβάθμιση ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να έχει πρόσβαση στις σημειώσεις του μέσω της εφαρμογής και με ενέργειες όπως τις Δημιουργία Σημείωσης, Έυρεσης Σημείωσης και Παρουσιάσης Σημείωσης.Η Apple έχει προσθέσει και άλλες ενέργειες και από το συνοδευτικό κείμενο της αναβάθμισης διαβάζουμε:

  • Δημιουργήστε και αποκτήστε πρόσβαση στις σημειώσεις σας από τις γρήγορες εντολές με τις νέες ενέργειες “Create Note”, “Append to Note”, “Find Notes” και “Show Note”.
  • Εξαγωγή αριθμών από κείμενο με τη νέα ενέργεια “Get Numbers from Input “
  • Επιλέγοντας τον πίνακα της Βιβλιοθήκης θα εμφανιστούν οι συντομεύσεις στο τέλος της λίστας.
  • Η γρήγορη εντολή “Get Travel Time” επιστρέφει τώρα περισσότερες λεπτομέρειες όπως το όνομα της διαδρομής, τον χρόνο άφιξης και την απόσταση.
  • Εισάγει περαιτέρω βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Γι αυτούς που θέλουν να το ψάξουν λίγο καλύτερα, το Macstories δημιούργισε ένα μεγάλο αρχείο με έτοιμα shortcuts, όπως επίσης και το Shortcutsgallery.

Για κάποιυς που δεν ξέρουν τι τελικά κάνουν οι Σημειώσεις μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει κάποιος με τις Σημείωσες από το άρθρο μου Παίζοντας με τις Συντομεύσεις.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube