Αναβαθμίσεις στο Apple Watch 2

applewatch1.medium
Από τον περασμένο Νοέμβριο η Apple έκανε διαθέσιμες τουλάχιστον 4 νέες θέσεις εργασίας, στις οποίες ζητούσαν Μηχανικούς Βιοϊατρικής και Τεχνικούς, να ενταχθούν στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης Health Technologies, όπως αναφέρει το BuzzFeed.

H παρούσα ομάδα health and fitness η οποία ασχολείται με το Apple Watch, και τα εργαλεία πάνω στα οποία εργάζεται, ξεκίνησε την λειτουργία της τον περασμένο Απρίλιο εργαζόμενη πάνω στα συγκεκριμένα εργαλεία, όπως είναι ο μετρητής καρδιακών παλμών και το activity tracking. Ένα ακόμη εργαλείο πάνω στο οποίο εργάζεται είναι το Research Kit, ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα και ένα medical research framework για κλινικές δοκιμές πάνω σε iPhone, iPad και iPod touch.

Το φημολογούμενο Apple Watch 2 προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο με αρκετές αναβαθμίσεις, το οποίο θα περιλαμβάνει πιθανότατα και Face Time κάμερα, καθώς και αναβαθμισμένες δυνατότητες για το WiFi. Από την άλλη, οι φιλοδοξίες της Apple για το health and fitness για το επόμενης γενιάς Apple Watch, παραμένουν ένα κρυφό χαρτί.

Έτσι, λοιπόν, από τον περασμένο Απρίλιο η Apple προχώρησε σε μια σειρά προσλήψεων, οι οποίες δείχνουν πως κατά κάποιο τρόπο εργάζεται πάνω σε κάποιο project για το health and fitness.

Τον περασμένο Μάρτιο, το ABC έριξε μια κοντινή ματιά στο μυστικό εργαστήριο της Apple για το health and fitness, όπου η ίδια η εταιρεία έχει συλλέξει περισσότερες από 18.000 ώρες μετρήσεων health and fitness δεδομένων, από περισσότερες από 10.000 συνεδρίες σωματικής εξάσκησης από τους υπαλλήλους της Apple.

Ο Apple COO, Jeff Williams, είναι γνωστός ως ο επικεφαλής της ομάδας για το Apple Watch, ενώ ο διευθυντής του Fitness for Health Technologies, Jay Blahnik, ο οποίος είναι και πρώην στέλεχος του Nike FuelBand, παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube