αναδιπλούμενο iPhone

apple-bendable-phone-patent

Μία αίτηση ευρεσιτεχνίας έχει καταθέσει η Apple αναφορικά με ένα αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει και εύκαμπτη οθόνη αφής.

Η αίτηση ευρεσιτεχνίας της Apple είχε κατατεθεί το 2014, ενώ μία ακόμα πατέντα της Apple αναφορικά με αναδιπλούμενη συσκευή είχε κατατεθεί το 2013, σύμφωνα με το Phone Arena, στοιχείο που δείχνει ότι η Apple μελετά το θέμα και δεν έχει εγκαταλείψει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία συσκευή με αναδιπλούμενο σχεδιασμό κάποια στιγμή στο μέλλον. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την πατέντα της Apple είναι ότι δεν γίνεται μία γενική αναφορά σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή, αλλά σημειώνεται ότι το σχέδιο αφορά σε ένα iPhone.

Εκτός από το αναδιπλούμενο πλαίσιο, η πατέντα της Apple σε επίπεδο σχεδιασμού δείχνει ότι και η οθόνη θα μπορούσε να γίνει εύκαμπτη, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο υποτιθέμενο νέο μοντέλο του iPhone. Αναφορά γίνεται και στα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αυτού του iPhone, τα οποία θα μπορούσαν να είναι κεραμικά, γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό και νανοσωλήνες άνθρακα που θα επιτρέπουν τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό.

Δεν είναι λίγοι οι κατασκευαστές που δείχνουν ενδιαφέρον στο ενδεχόμενο παρουσίασης μία νέας αναδιπλούμενης συσκευής, αλλά η Apple στα σχέδιά της δείχνει ότι πειραματίζεται αρκετά με αυτή την ιδέα. Είναι άγνωστο το εάν θα γίνουν τα σχέδια της πραγματικότητα σύντομα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube