Αναζητούμε News Editor(s)

Αναζητούμε News Editor(s)

σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες τεχνολογίες; ξέρεις τι πρόκειται να βγει πριν βγει;

Το iYannis.gr μεγαλώνει, η αποδοχή του κόσμου είναι εκπληκτική και μας αναγκάζει να μεγαλώσουμε την ομάδα.

Αναζητούμε News Editor(s), καθήκον τους θα είναι να ψάχνουν, να βρίσκουν και να δημοσιεύουν άρθρα σχετικά με την τεχνολογία Apple – Mac(συγκεκριμένα Hardware Sofware και Apple News) καθώς και iOS, iDevices, και AppleTV News. Αν έχεις κάποια άλλη θεματολογία στο μυαλό σου είμαστε ανοιχτοί να το κουβεντιάσουμε!

Θέλουμε το να κερδίσεις μέσα από το πάθος σου. Σου αρέσει να ψάχνεσαι; Είσαι ο “ψαγμένος” της παρέας; Είσαι ένα βήμα μπροστά και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες τεχνολογίες; Ξέρεις τι πρόκειται να βγει πριν βγει; Είσαι ο άνθρωπος μας.

Αν μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς από εσένα κι εσύ από εμάς τότε η συνεργασία μπορεί να γίνει και μόνιμη. Φυσικά ως intern θα κερδίζεις, δωρεάν εφαρμογές και apps και φυσικά gadgets όποτε αυτά είναι διαθέσιμα!

 

Στο iYannis.gr είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με κοινό σημείο αναφοράς την τρέλα για την τεχνολογία, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να εξελιχθούμε μέσα από αυτό. Την στιγμή που το iYannis.gr θα ξεκινήσει να κερδίζει, θα κερδίσεις κι εσύ. Μπαίνοντας στην ομάδα του iYannis.gr αυτομάτως το iYannis.gr γίνεται και δικό σου.

Μην περιμένεις, στείλε μας mail στο info@iYannis.gr και πες μας ποια site διαβάζεις συχνά, τι gadget και συσκευές έχεις και γιατί θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας του iYannis.gr

Έλα στην ομάδα τώρα!

YouTube
YouTube