Ανατομία ενός λογοτύπου


Κάθε χρόνο, με την αποστολή στα Media της πρόσκλησης για το keynote της Apple, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν εάν υπάρχουν τυχόν ενδείξεις σχετικά με τα νέα προϊόντα της Apple στο εικαστικό της εκδήλωσης.

Έτσι βρισκόμαστε με τη νέα πρόσκληση, για την εκδήλωση της 12 του Σεπτέμβρη, που σχηματίζεται από το logo της Apple που σχηματίζεται από διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτές οι σκέψεις αναφέρονται στο γυαλί, το οποίο θα πρέπει να υπάρχει από ότι λέγετε στο πίσω μέρος του νέου iPhone, ενώ τα χρώματα αναφέρονται στις επιλογές χρώματος στα νέα τηλέφωνα.

Στο διαδίκτυο, όμως, υπάρχουν διάφορες θεωρίες ο Tyler Schnabel πιστεύει ότι αναφέρετε στην επαγωγικη φόρτιση όταν βλέπει τα 2 χρώματα που δένουν μαζί. Η αντανάκλαση στο λογότυπο πρέπει να δείχνει πιστεύει τις στρογγυλεμένες γωνίες του το νέο iPhone , ενώ το σύνθημα «Ας γνωρίσουμε τον τόπο μας» θα πρέπει να αναφέρετε στην επαυξημένη ή εικονική πραγματικότητα.

Στο Reddit από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν στην αφίσα την άφιξη των OLED οθονών σε νέα τηλέφωνα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube