Ανοικτή βιβλιοθήκη Shortcuts
Ο ιδρυτής του MacStories Federico Viticci διέθεσε σε ανοικτή πρόσβαση ένα αρχείο 150 συντομεύσεων για την εφαρμογή του iOS “Συντομεύσεις“.
Το νέο αρχείο περιέχει πολλές συντομεύσεις που μπορούν να απλοποιήσουν τη λειτουργία συσκευών στο iOS. Στην πρώτη έκδοση του αρχείου υπάρχουν μόνο 150, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός των προτύπων θα αυξηθεί. Κάθε μία από τις ετικέτες που παρουσιάστηκαν αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκαν από την ομάδα του MacStories, η οποία εγγυάται για την ποιότητά τους.
Η βιβλιοθήκη ετικετών είναι καλά οργανωμένη με όλα τα πρότυπα να ταξινομούνται και ενημερώνονται για την εφαρμογή Συντομεύσεις. Ενσωματωμένα σχόλια εξηγούν τις λειτουργίες τους. Υπάρχουν συνολικά 20 κατηγορίες:
App Store, Επαφές, Ημερολόγιο, Email, Υγεία, Μουσική, Φωτογραφίες, Twitter, Καιρός, Internet και πολλά άλλα.
Προς το παρόν, η βιβλιοθήκη συντομεύσεων είναι δωρεάν και επίσης εύκολα προσαρμοσμένη στις ανάγκες ενός συγκεκριμένου χρήστη και θα τις βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
Να θυμήσουμε ότι η συντόμευση είναι ένας γρήγορος τρόπος να εκτελέσετε μία ή περισσότερες εργασίες με τις εφαρμογές σας. Η εφαρμογή «Συντομεύσεις» σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας συντομεύσεις με πολλά βήματα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube