Αν η Apple δεν είχε το iPhone…..

q3_15_Apple_prodotti-530x284

Αν και δεν γνωρίζουμε πόσα Apple Watch έχουν πωληθεί, μπορούμε να πούμε και πάλι ότι από τα έσοδα της η Apple υποστηρίζεται κατά κύριο λόγο από το iPhone. Η Apple φαίνεται σαν συλλογική επιχείρηση που αφιερώνεται στους υπολογιστές, αντ ‘αυτού θα ήταν σωστό να πούμε ότι η Apple παράγει smartphones.

Το iPhone, στην πραγματικότητα, αντιπροσωπεύει το 63% των πωλήσεων της εταιρείας, με 47.530.000 μονάδες που πωλούνται, και 31.360 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι εάν η εταιρεία δεν παρήγαγε smartphones θα στοίχιζε λιγότερο από τη Microsoft.

Όλες οι άλλες θέσεις του προϋπολογισμού, όταν προστίθενται μαζί, συνθέτουν 18.240.000.000. Και μιλάμε για το iPad, τους Mac, τις υπηρεσίες iTunes, τα αξεσουάρ της Apple Ας δούμε λοιπόν μαζί. Η Microsoft, στο ίδιο τρίμηνο, είχε κύκλο εργασιών 22,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Τεχνικά όντως υπερβαίνει.

Το λανσάρισμα του iPhone, οπόταν, ήταν η καλύτερη επιλογή για μέχρι τώρα. Και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία ψάχνει για νέους τομείς ίσης σημασίας. Δεν είναι συνετό για μια εταιρεία στηριχτεί σε ένα μόνον ενιαίο προϊόν.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube