απενεργοποίηση βελτιστοποίησης μπαταρίας

Όλοι γνωρίζετε το φαινόμενο της επιβράδυνσης των παλαιότερων κινητών της Apple. Η εταιρεία δεν είχε ανακοινώσει ότι είχε ενεργοποιήσει ένα σύστημα που θα εμπόδιζε το iPhone να σβήσει ξαφνικά, σε περίπτωση που η μπαταρία δεν λειτουργουχε σωστά στο iPhone. Αυτό είχε εξοργίσει αρκετούς χρήστες. Οι ενέργειες των 60 μηνυτών που έγιναν από το επεισόδιο αυτό έχουν συγχωνευθεί σε μια ενιαία κατηγορία, η οποία θα έχει τώρα τη νομική της πορεία.

Εν τω μεταξύ, με το iOS 11.3, η εταιρεία εισήγαγε μια επιλογή στο μενού της μπαταρίας. Σε αυτήν την ενότητα, εκτός από την ικανότητα ανάγνωσης μιας πιθανής χαμηλής μπαταρίας, η οποία αν θυμάμαι καλά, είναι εγγυημένη για τουλάχιστον 500 κύκλους, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα ενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ή όχι.

Στην πράξη, μπορείτε να αποφασίσετε αν η μπαταρία του iPhone έχει σχεδόν χάσει την δύναμη της, εάν θα επιβραδύνετε το τηλέφωνο και να έχετε περισσότερη αυτονομία ή εάν τελικά θέλετε να έχετε ένα γρήγορο τηλέφωνο και να έχετε λιγότερη αυτονομία. Προφανώς δεν μπορείτε πια να αποφασίσετε να έχετε ένα τηλέφωνο γρήγορο με όλη την αυτονομία της μπταρίας, επειδή αυτή φυσικά δεν το επιτρέπει πια.

Αν αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση των πόρων το iPhone θα πρέπει να επανεκκινηθεί, και κατά την επανεκκίνηση θα εμφανιστεί αυτό το μήνυμα:Σε αυτό το σημείο μπορείτε να αποφασίσετε αν θα μπείτε ξανά στις ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσετε την επιλογή, ή θα την αφήσετε και θα πάτε σε ένα κατάστημα αντιπροσώπου της Apple και θα ζητήσετε μια νέα μπαταρία για το τηλέφωνο. Αυτή η τελευταία ενέργεια κοστίζει, υπενθυμίζω, 39 € και είναι μέχρι το τέλος του 2018.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube