από 5 Οκτωβρίου διαφημίσεις στο App Store

7ca6c5d744ccbe26b9f9c5dbe0796b56

Από τις 5 Οκτωβρίου, καθώς αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή στο App Store, ενδέχεται να πέσετε πάνω σε διαφημίσεις για κάποιο άλλο app, όπως έκανε γνωστό η Apple στην ιστοσελίδα της.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που αποτελεί μέρος του Search Ads και που βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση εδώ και μήνες, αλλά τελικά θα βρεί τον δρόμο του προς το iPhone ή το iPad σας. Το πρόγραμμα θα δώσει σε app developers την δυνατότητα να γίνουν γνωστοί και να προσέξετε τις εφαρμογές τους.

Με την αγορά ενός ad spot, οι developers θα δουν το app τους να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης όποτε κάποιος αναζητάει κάποιο παρόμοιο app. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν άμεση επαφή με υποψήφιους αγοραστές που αναζητούν τον ίδιο τύπο app στο App Store.

Πως θα καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για διαφήμιση και όχι για πραγματικό αποτέλεσμα; Οι διαφημίσεις θα διαθέτουν κάτω από την ονομασία του app την επιγραφή “Ad” σε γαλάζιου χρώματος πλαίσιο. Πάντως δεν πρόκειται να σας βομβαρδίσουν με διαφημίσεις, αφού σύμφωνα με την Apple, θα εμφανίζονται μόνο αν είναι πραγματικά σχετικές με την αναζήτηση του χρήστη, όσο και να πληρώσουν οι developers.
Στην πρώτη φάση της υλοποίησης, επειδή είναι σε beta φάση ακόμα, οι διαφημίσεις αναζήτησης δεν θα είναι ενεργείς έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι πολύ πιθανό, σύντομα να επεκταθούν και σε άλλες αγορές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube