Δεν θέλω αναβάθμιση σε iOS11


Η απενεργοποίηση των ενημερώσεων OTA σε μια jailbroken συσκευή είναι εύκολη. Η απλή εγκατάσταση ενός app από την Cydia θα έκανε όλη τη δουλειά, ωστόσο, οι χρήστες που δεν είναι jailbroken μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη πολυτέλεια, αλλά είναι και για αυτούς ακόμα πολύ εύκολα εφικτό.

Απλα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Κατ’αρχας άν κάποια ενημέρωση έχει ήδη ληφθεί στο iPhone/IPad σας, πρέπει να την διαγράψετε. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Αποθήκευση & iCloud και πατήστε Διαχείριση αποθήκευσης. Μεταβείτε στην καρτέλα Αποθήκευση, πατήστε στο αρχείο ενημέρωσης ΟΤΑ που περιμένει την εγκατάσταση και πατήστε Διαγραφή.
Ανοίξτε το Safari από την idevice σας και πηγαίνετε σε αυτήν τη διεύθυνση URL: https://cdn.unlockboot.com/wp-content/uploads/2017/07/NOOTA.mobileconfig
Αυτός ο ιστότοπος σας δίνει ένα προφίλ λογισμικού γνήσιο υπογεγραμμένο από την Apple για το iOS μιας έκδοσης beta του TVOS10 το οποίο θα μεταφορτωθεί στο iPhone σας και θα σας ζητήσει την άδεια κατά την εγκατάσταση του. Επιτρέψτε άφοβα την εγκατάσταση του.
Το ληφθέν προφίλ προέρχεται από το Apple TV OS. Αυτό το λειτουργικό σύστημα διαθέτει μόνο ενημερώσεις beta, οι οποίες δεν θα μεταφορτωθούν ποτέ σε ένα iPhone.

Πρόκειται για μια λύση επιτρεπτή αν και ανορθόδοξη για την αποτροπή των ενημερώσεων OTA που έχουν αναπτυχθεί για iPhones.
Μόλις εγκαταστήσετε το προφίλ, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και περιμένετε.
Μετά την ολοκλήρωση της επανεκκίνησης, δεν θα πρέπει να βλέπετε προτροπές ενημέρωσης μέσα από τις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού.
Για την Ιστορία: Αν ποτέ θέλετε να λάβετε ξανά τις ενημερώσεις OTA, απλώς καταργήστε την εγκατάσταση του προφίλ tvOS που έχετε εγκαταστήσει.

Τώρα αν έχετε λάβει ειδοποίηση ήδη για το νέο λογισμικό και έχει δημιουργηθεί το “red ribbon” στο γενικά υπάρχει λύση και για αυτό.

Κατ’αρχας κλείστε την επιλογή εύρεσης του idevice σας και μετά:

Μεταβείτε στη σελίδα της συσκευής σας στο iTunes και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τη συσκευή iOS στον υπολογιστή σας.

Αφού τελειώσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε το iBackupBot στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το ενώ η συσκευή σας iOS εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη.

Από την πλαϊνή γραμμή, μεταβείτε στο /System Files/Home Domain/Library/Preferences στη συσκευή που έχετε συνδέσει.

Αφού είσαστε στο φάκελο που θέλετε, ανοίξτε το αρχείο com.apple.Preferences.plist κάνοντας διπλό κλικ πάνω του.

Όταν ανοίξει το αρχείο, θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές.

Αλλάξτε την τιμή <key> kBadgedForSoftwareUpdateKey </ key> από <true /> σε <false />
Αλλάξτε την τιμή <key> kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey </ key> από <true /> σε <false />

Αν θέλετε να αφαιρέσετε και το κόκκινο της ειδοποίησης
Μεταβείτε στο / System Files / Home Domain / Library / BackBoard στο iBackupBot, κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε το applicationState.plist, εντοπίστε <key> com.apple.Preferences</key> και βρείτε την καταχώρηση <key> SBApplicationBadgeKey </key>. Αλλάξτε <integer> 1 </integer> σε <integer> 0 </integer>. Κάντε κλικ στην επιλογή αποθήκευση και κλείστε το παράθυρο.
Επιλέξτε το αρχείο applicationState.plist και κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά στη γραμμή εργαλείων.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.

Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά στη γραμμή εργαλείων.

Θα πρέπει τώρα να επιλέξετε τη συσκευή που έχετε συνδέσει και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί OK:

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχουν επιλεγεί και οι δύο πρώτες επιλογές και ότι το τρίτο δεν έχει επιλέγει. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει τώρα.

Σημείωση: Εάν λάβετε Σφάλμα 37 κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τότε ξεχάσατε να απενεργοποιήσετε την επιλογή του εύρεση του iPhone μου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κάνατε αυτό και προσπαθήστε ξανά.
Όταν τελειώσει, η συσκευή σας iOS θα πει “αποκατάσταση” και μπορεί να κάνει επανεκκίνηση, απλά δώστε της μια στιγμή. Όταν ολοκληρωθεί, θα πρέπει να λάβετε αυτό το μήνυμα στο iBackupBot. Απλά κάντε κλικ στο μπλε κουμπί OK και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
Και τελειώσατε!

Τώρα που έχετε κλείσει αποτελεσματικά την ενημέρωση OTA στη συσκευή σας iOS ΚΑΙ διαγράψετε το firmware OTA που είχε ήδη ληφθεί (αν είχε γίνει αυτό), θα πρέπει να είστε ησυχοι ότι το iOS θα πει ότι το firmware σας είναι ενημερωμένο μέχρι σήμερα ακόμα κι αν δεν είναι.

Ps αν θέλεις να ευχαριστηθείς το iOS11 τότε πρέπει να πάρεις το iPad Pro 10,5″ και το iPhone 8 η να περιμένεις το iPhoneX αν και για το τελευταίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube