Ελληνική εφαρμογή οργανώνει την έξοδο σας

o-BETHERE-570

Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να βγείτε έξω αλλά κανείς από την κοντινή σας παρέα να μην έχει διάθεση; Σίγουρα σας έχει συμβεί, σε όλους μας συμβαίνει. Το να στείλεις εκείνη την ώρα μήνυμα σε όποιο φίλο έχεις για να του προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί δεν είναι μόνο χρονοβόρο αλλά και κάπως άβολο. Οπότε αναγκαστικά μένεις μέσα, μόνο και μόνο για να μάθεις αργότερα πως κάποιοι φίλοι σου ήταν τελικά σε εκείνο το πάρτυ που ήθελες να πας και κάποιοι άλλοι στην έκθεση που περίμενες καιρό αλλά δεν είχες κανέναν να σε συνοδεύσει.

Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το bethere για να μας βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση -και από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας, και να μας βοηθήσει να οργανώνουμε καλύτερα στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις και ανάγκες.

Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή (για iOS) πίσω από την οποία βρίσκονται δυο Έλληνες, τα αδέρφια Πάνος και Ναντίν Σπυράκη και η ομάδα τους. «Αναρωτηθήκαμε ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος να γνωρίζεις που είναι καλύτερα να βρεθείς στο μέλλον, ποια τοποθεσία και ποια χρονική στιγμή να επιλέξεις είτε για να περάσεις ομορφότερα στον ελεύθερο χρόνο ή να συγχρονίσεις συναντήσεις παράλληλα με καθημερινές δραστηριότητες», λένε η Ναντίν και ο Πάνος στη HuffPost Greece. «Θα μπορούσε άραγε αυτό να καλυφθεί από υπάρχουσες λύσεις όπως το κλασικό check-in, δηλαδή ένα ιστορικό του που βρέθηκαν φίλοι σου, ή από τις υπερεξελιγμένες πλατφόρμες recommendation όπως το Foursquare οι οποίες υπόσχονται να σου προτείνουν το τέλειο μέρος να επισκεφθείς; Για εμάς η απάντηση ήταν ξεκάθαρη και περιείχε τη μαγική συνταγή: ο ανθρώπινος παράγοντας και η πραγματική μελλοντική πληροφορία που μπορεί να παραχθεί και να διαμοιραστεί σε πραγματικό χρόνο σε ένα κλειστό δίκτυο».

Πώς λειτουργεί λοιπόν το bethere;

«Το bethere ξεκίνησε σαν ένας εύκολος και ποιοτικός τρόπος να οργανώνονται καλύτερα μεταξύ τους φίλοι και γνωστοί, να μοιράζονται μελλοντικά σχέδια και δραστηριότητες έτσι ώστε το app να αποκτά τη μορφή ενός κοινόχρηστου ημερολογίου που φιλοξενεί τις καθημερινές εξελίξεις των χρηστών όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί», λένε στην HuffPost ο Πάνος και η Ναντίν σχετικά με το σκεπτικό πίσω από την εφαρμογή τους και εξηγούν: «Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν το που θα βρεθούν ή το τι θα κάνουν αργότερα καθώς και να ανεβάσουν περιεχόμενο σε κάθε τοποθεσία, οι φίλοι θα ειδοποιηθούν για το νέο πλάνο ενώ μπορούν να λάβουν πρόσκληση και εξωτερικά του app για αυτό».
Σκεφτείτε το σαν ένα check-in για το μέλλον, το οποίο θα βοηθά τους φίλους σας ή/και εσάς να μαθαίνουν τι θα κάνετε τις επόμενες ημέρες και με ποιους, ώστε να προστεθούν και αυτοί στην παρέα. Προφανώς και μιλάμε για ένα πάρτυ, μια εκδήλωση, ένα σεμινάριο ή κάτι παρεμφερές και όχι ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/Fg22Tr5jgWk?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δωρεάν στο AppStore

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube