Ενημέωση Office για Mac 2016:

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για την έκδοση Mac της σουίτας γραφείου της, φθάνοντας σε ένα σημαντικό ορόσημο: για πρώτη φορά σε 20 χρόνια όλες οι εκδόσεις του Office – Mac, iOS, Windows και Android – χρησιμοποιούν την ίδια βάση του κώδικα.
Το Microsoft Office 2016 για Mac έκδοση 16.9.0 (build 18.011.602) δεν είναι τεχνικά μια εντελώς νέα έκδοση, αλλά μια ενημέρωση του 15.41.0 και αποκτά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που ήταν ήδη διαθέσιμες σε χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Office Insider.


Ο Erik Schwiebert, Principal Software Engineer στον όμιλο Apple Productivity Experiences της Microsoft, σημείωσε σε ένα Tweet,

“Για πρώτη φορά πάνω από 20 χρόνια, το Office είναι χτισμένο με μια ίση βάση κώδικα για όλες τις πλατφόρμες”, προσθέτοντας ότι με αυτή την έκδοση, η Microsoft πραγματοποιεί “μια μαζική ευθυγράμμιση του κώδικα κάτω από το κέλυφος, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο στο Word και το PowerPoint, συν τους τύπους και το πολυβάθμιο recalc στο Excel”.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις σημειώσεις κυκλοφορίας, η Microsoft έλυσε ορισμένες αδυναμίες (CVE-2018-0792, CVE-2018-0794 και CVE-2018-0793) που θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε έναν εγκληματία του κυβερνοχώρου να εκτελέσει εξ αποστάσεως αυθαίρετο κώδικα στον Mac του θύματος.
Όπως αναμενόταν, τα εργαλεία συνεργασίας του Word έχουν βελτιωθεί και τώρα μπορείτε να εργαστείτε ταυτόχρονα σε ένα έγγραφο με άλλους χρήστες. Μικρογραφίες στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου υποδεικνύουν ότι πραγματοποιείτε αλλαγές στο αρχείο, οι οποίες αποθηκεύονται αυτόματα στο σύννεφο, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να το δουν. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιστρέψετε σε προηγούμενη έκδοση του επεξεργασμένου εγγράφου μέσω του ιστορικού.
Αυτά τα εργαλεία συνεργασίας είναι επίσης διαθέσιμα σε Excel και PowerPoint, το πρώτο επίσης έχει νέα γραφικά, γρήγορη πρόσβαση σε τοποθεσίες και ομάδες που χρησιμοποιούνται συχνά, νέες λειτουργίες IFS και SWITCH και καλύτερη υποστήριξη για γραφήματα Συγκεντρωτικού Πίνακα. Όσο για το PowerPoint μπορείτε τώρα να προσομοιώνετε έναν δείκτη λέιζερ με το ποντίκι, μπορείτε να δημιουργήστε βίντεο κλιπ και το QuicStarter δημιουργεί μια διάταξη παρουσίασης με σημαντικά σημεία και στυλ με βάση το θέμα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις σημειώσεις κυκλοφορίας στην επίσημη σελίδα του Microsoft Office.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube