εξέταση μαστού μέσω iPad


Για την εβδομάδα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος στη Μαλαισία δημιούργησε μια διαδραστική διαφήμιση αυτοεξέτασης.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος στη Μαλαισία για να ενημερώσει τις γυναίκες πόσο σημαντική είναι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού, έφτιαξε μια διαδραστική διαφήμιση που λειτουργούσε με τη βοήθεια του iPad. Η διαφήμιση προσκαλούσε τις γυναίκες σε ένα παιχνίδι ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης. Οι καταχωρήσεις σε περιοδικά lifestyle απεικόνιζαν περίεργες εικόνες με σχήματα που στο iPad μετατρέπονταν σε ενεργές πίστες και προέτρεπαν τις γυναίκες να ακολουθήσουν την ροή των κινήσεων με το χέρι τους. Οι κινήσεις στο iPad ήταν αντίστοιχες με αυτές που κάνουν οι γιατροί και βοηθούν στην αναγνώριση της ασθένειας.

Όταν ο χρήστης έκανε μια κίνηση σωστή περνούσε σε επόμενο στάδιο με επιτυχία. Όταν ολοκλήρωνε το παιχνίδι η διαδραστική διαφήμιση ενημέρωνε πως πια ο διαγωνιζόμενος/η γνωρίζει να αυτο-εξετάζεται.

Μπορείτε να δείτε το video με την καμπάνια πιο κάτω:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eyvKqvRhrLU&w=580&h=325]

κατεβάστε την έκδοση Οκτωβρίου του JUICE Magazine για iPad για να δοκιμάσετε το ‘Prize Of A Lifetime‘.

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube