Εξόρυξη Bitcoins με το iPhone X


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα των τελευταίων ετών είναι το blockchain, τα κρυπτονομίσματα και τα Bitcoins. Θα μπορούν αυτά τα ηλεκτρονικά κέρματα να γίνουν παράλληλα με τα νόμιμα; Πολλοί στοιχηματίζουν πως ναι.

Και αν από τη μια πλευρά υπάρχουν τόσες πολλές εικασίες, από την άλλη υπάρχουν οι λογικές της αποκέντρωσης και των ανθρακωρύχων που στην πράξη κατασκευάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρονικά νομίσματα. Για να τα εξορύξετε, πρέπει να έχετε αρκετό ισχυρό hardware για να λύσετε πολύπλοκες μαθηματικές πράξεις και να έχετε, ως ανταμοιβή, κρυπτονομίσματα.

Το iPhone X διαθέτει έναν προηγμένο επεξεργαστή Bionic A11 2,4 GHz και μια GPU της Apple, που Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξορύξει κρυπτονομίσματα; Η απάντηση είναι ναι, αλλά η διαδικασία δεν είναι απλή. Η Apple φυσικά δεν επιτρέπει την επίσημη ύπαρξη εφαρμογών που μπορούν να εξορύξουν στο App Store. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσετε από πολύπλοκα βήματα.

Για παράδειγμα, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή MobileMiner χρησιμοποιώντας ένα πιστοποιητικό τοπικά στο XCode. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα του ανθρακωρύχου στην εφαρμογή, λαμβάνοντας τα από το έργο κρυπτογράφησης που θέλετε να εξορύξετε. Στο τέλος, απλά πατήστε το κατάλληλο κουμπί και ενεργοποιήστε τον υπολογισμό των hash, δηλαδή το πακέτο δεδομένων που πρόκειται να αναλυθεί.

Ο προγραμματιστής θα πάρει το 1% του συνόλου του εξορυγμένου κρυπτονομίσματος. Προφανώς, αν συμβεί κάτι στο smartphone σας, δεν θα αναλάβει την ευθύνη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, θα πρέπει να εξορυχθούν τουλάχιστον 0,01 Bitcoin σε ένα χρόνο.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/cyYxu3DFong?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube