Επίσημο Apple site για γονικό έλεγχο στο iOS

Τα iPhones και τα iPads έχουν “γονικό έλεγχο” στις ρυθμίσεις iOS. Αυτό σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά για να εμποδίσετε τα παιδιά να μπουν σε προβλήματα.

Από αυτή την άποψη , για να διευρύνει τη γνώση και την ευαισθητοποίηση με αυτό το εργαλείο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια μίνι ιστοσελίδα (στα αγγλικά) που εξηγεί τη χρήση των διαφόρων τμημάτων. Μαθαίνουμε λοιπόν, για παράδειγμα, τη δυνατότητα να εμποδίσει κάποιος την πρόσβαση σε εφαρμογές ανάλογα την ηλικία, ή να απενεργοποιήσει το In App αγορές, ή ακόμα να περιορίσει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους, καθώς επίσης και να γνωρίζει τη θέση των παιδιών του κάθε στιγμή και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να μελετήσετε απευθείας τη λίστα των επιλογών, μεταβαίνοντας απο την iOS συσκευή σας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Περιορισμοί.
Υπάρχει επίσης μια σελίδα στα Ελληνικά με κάποιες πληροφορίες σύνδεσης.

Λίγους μήνες πριν από δύο μεγάλους επενδυτές της Apple, η Jana Partners και CalSTRS, είχαν ζητήσει από την Apple να εκπονήσει μελέτη σχετικά με την υπερβολική χρήση του iPhone από τους εφήβους. Η δημοσιοποίηση των γονικών ελέγχων λοιπόν πηγαίνει πιθανόν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube