Επιστροφή για το 3D Touch App Switcher ?

Ο software engineering chief της Apple, Craig Federighi, αποκάλυψε ότι η δημοφιλής χειρονομία 3D Touch για την πρόσβαση στο App Switcher προφανώς ΚΑΙ θα επιστρέψει σε μια μελλοντική ενημέρωση στο iOS 11.

Ο Federighi, απαντώντας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός αναγνώστη του MacRumors τον Adam Zahn, δήλωσε ότι η Apple έπρεπε να “εγκαταλείψει προσωρινά την υποστήριξη” της χειρονομίας εξαιτίας ενός μη αναγνωρισμένου “τεχνικού περιορισμού”.
Η ακριβής ερώτηση από τον Zahn ήταν:

Θα μπορούσαμε τουλάχιστον να κάνουμε μια επιλογή χειροκίνητη την λειτουργία της εφαρμογής 3D Touch στο iOS 11, ώστε να μπορώ να διατηρήσω τη δυνατότητα να αλλάζω εφαρμογές με αυτόν τον τρόπο αντί να χρειαστεί να πατήσω δύο φορές το κουμπί Home;

Η απάντηση από τον Federighi ήταν:

Γεια σου Adam,

Δυστυχώς, έπρεπε να εγκαταλείψουμε προσωρινά την υποστήριξη για αυτή τη χειρονομία λόγω ενός τεχνικού περιορισμού. Θα το επαναφέρουμε σε μια επερχόμενη ενημέρωση iOS 11.x.

Ευχαριστώ (και συγγνώμη για την ταλαιπωρία)!

Craig

Στις συσκευές που υποστηρίζουν το 3D Touch στο iOS 9 ή το iOS 10, οι χρήστες μπορούν να πιέσουν βαθιά στην αριστερή πλευρά της οθόνης, να σύρουν προς τα δεξιά και να απελευθερώσουν την γρήγορη πρόσβαση στο App Switcher. Η χειρονομία σταμάτησε να λειτουργεί στο iOS 11 beta, και ένας μηχανικός της Apple επιβεβαίωσε αργότερα ότι “αφαιρέθηκε σκόπιμα”.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/odXdZ9Qh2xo?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Το MacRumors έχει επαληθεύσει ότι αυτή η ανταλλαγή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταβιβάστηκε μέσω διακομιστών αλληλογραφίας με εύρος διευθύνσεων IP συνδεδεμένο με την έδρα της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Federighi έχει απαντήσει σε πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα πελατών το γεγονός της παρουσίασης του iPhone X την περασμένη εβδομάδα, είμαστε αρκετά σίγουροι για την ακρίβειά της.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube