Επιστροφή της 3D Touch εναλλαγής Apps

η Apple έβγαλε επίσημα τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 11.1, η οποία όχι μόνο φέρνει ολοκαίνουργια emoji, αλλά και επιστρέφει ένα χαρακτηριστικό που μας λύνει τα χέρια. Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, επιβεβαιώθηκε από την Craig Federighi της Apple ότι η εταιρεία θα αφαιρούσε προσωρινά τη χειροκίνητη κίνηση 3D Touch που επέτρεπε την γρήγορη εναλλαγή multitasking / app. Όταν επιβεβαιώθηκε με την έκδοση του ios 11 πριν ένα μήνα περίπου, η αγανάκτηση από τους οπαδούς του χαρακτηριστικού ήταν δυνατή, ειδικά στα κοινωνικά μέσα. Χρειάστηκαν λίγες ημέρες και η Apple ανακοίνωσε τελικά ότι η χειρονομία θα έκανε την επιστροφή της στο ios 11, σε μια επόμενη ενημέρωση χωρίς ημερομηνία στο ημερολόγιο για την άφιξή της.
Να θυμίσουμε ότι η χειροκίνητη κίνηση 3D Touch είναι διαθέσιμη σε συσκευές που υποστηρίζουν το 3D Touch και επιτρέπει στους χρήστες να πιέζουν το αριστερό άκρο της οθόνης της συσκευής για να ξεκινήσουν γρήγορα τη λειτουργία multitasking. Είναι γρήγορη και μειώνει την ανάγκη να πατάτε συνεχώς το κουμπί Home. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα οταν κυκλοφόρησε το iOS 11.1 developer beta, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στη δεύτερη φάση για προγραμματιστές.

Δείτε και το σχετικό video: συγκεκριμένα στο 1’και 47″

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/_MDCIA7kPKo?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0&t=1m47s” width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube