επιτέλους έρχεται το AirPower
Η Apple μετά από τόση καθυστέρηση ξεκίνησε την παραγωγή της ασύρματης φόρτισης του AirPower, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2017. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η είσοδός του στην αγορά είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες.
Η έκδοση του AirPower έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Για πρώτη φορά η παρουσίαση ασύρματης φόρτισης πραγματοποιήθηκε το 2017, μαζί με το iPhone X. Ωστόσο, ούτε στη συνέχεια ούτε το 2018 η συσκευή εισήλθε ποτέ στην αγορά. Αρχικά, η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του gadget συνδέθηκε με δυσκολίες στην ανάπτυξή του, όμως στη συνέχεια διέρρευσαν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Apple κατά τους τελευταίους ελέγχους της φόρτισης, ιδίως, με την υπερθέρμανση της συσκευής.
Σύμφωνα όμως τώρα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η Apple άρχισε να παράγει το gadget της ασύρματης φόρτισης. Συγκεκριμένα, ενημερώνει έναν από τους κατασκευαστές κοντά στην Apple, ήτοι την Luxshare Precision. Αυτή παράγει ήδη τα AirPods και τα καλώδια USB-C. Ο έλεγχος της κατασκευής του AirPower θα ασκηθεί από την Pegatron, εταιρεία που, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Bloomberg, είχε θεωρηθεί προηγουμένως ως ο πιο στενός συνεργάτης της Apple στη δημιουργία των AirPower.
Η έναρξη της παραγωγής του AirPower δείχνει άμεσα ότι η είσοδός του στην αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ήδη τους επόμενους μήνες μέσα στο 2019. Πιθανότατα, ίσως αυτό και να συμβεί κατά τη φθινοπωρινή παρουσίαση νέων μοντέλων iPhone.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube