Επόμενος στόχος Siri

Μετά την έλευση του HomePod τον προηγούμενο μήνα, που έφερε την Siri στο έξυπνο ηχείο της Apple, η εταιρεία αυξάνει σημαντικά τις προσλήψεις σε ανθρώπινο δυναμικό για την ομάδα της Siri.
Το Thinknum, γράφει πως οι θέσεις εργασίας που είναι σχετικές με την Siri στην Apple έχουν αγγίξει πρωτοφανή επίπεδα αύξησης.
Αυτή την στιγμή λοιπόν οι ενδείξεις δείχνουν πως η Apple έχει 139 θέσεις εργασίας ανοιχτές που στην αγγελία τους ή στην περιγραφή τους έχουν τον όρο “Siri”.
Οι θέσεις αυτές δίνουν μια αύξηση 24% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σε ότι αφορά τα τμήματα της Apple που αναζητούν προσωπικό και περιλαμβάνουν τον όρο της Siri οι περισσότερες θέσεις είναι για μηχανικούς λογισμικού, 1 θέση για σχεδιασμό, 3 για management του προϊόντος και 3 για πληροφοριακά συστήματα.

Τον τελευταίο καιρό η ψηφιακή βοηθός της Apple έχει δεχτεί μια έντονη για κριτική για το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω από τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές λύσεις της αγοράς όπως η Google Assistant και Amazon Alexa.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube