εφαρμογές σε σύνταξη στο iOS 7


Υπάρξουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο iOS 7, έτσι πολλές εφαρμογές τρίτων θα πρέπει να “συνταξιοδοτηθούν”, αν εφαρμοστούν τα νέα χαρακτηριστικά στο τελικό iOS 7. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά tweak από το Cydia και App που θα μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν με αυτήν την 2η Beta ενημερωμένη έκδοση:


– Η εφαρμογή 1Password Keychain αντικαθίσταται από το iCloud, η νέα υπηρεσία iCloud που συγχρονίζει όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας αποθηκεύονται στο Keychain των άλλων συσκευών στην κατοχή μας.


-Οι διάφορες εφαρμογές αφιερωμένες στην ενεργοποίηση του φλας στο σκοτάδι αντικαθήστανται πλήρως από τη νέα ειδική λειτουργία στο Κέντρο Ελέγχου.


-Το tweak Clockify που έκανε “κινούμενη” την εικόνα στο app ρολόι δηλαδή να δείχνει την τρέχουσα ώρα δεν είναι πλέον απαραίτητη, καθώς αυτό το χαρακτηριστικό είναι τώρα προεπιλογή.


-Οι εφαρμογές για τη σάρωση QR κώδικων θα μπορούσαν επίσης να εξαληφθούν γιατι η ίδια λειτουργία γίνεται πλέον στο passbook.


-Το tweak Auto Updater app, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε διάφορες παραμέτρους για την αυτόματη ενημέρωση στο παρασκήνιο των εγκατεστημένων εφαρμογών, τώρα είναι (επιτέλους) προεπιλογή.

Έχετε παρατηρήσει οποιεσδήποτε άλλες ομοιότητες με App ή tweak στο iOS 7; Ενημερώστε μας!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube