εύκαμπτες μπαταρίες, το iWatch έρχεται!


Πολλά από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple δεν θα δούν ποτέ το φως και θα παραμείνουν κατατεθειμένα σε ένα συρτάρι. Αλλά υπάρχουν και ορισμένα τα οποία είναι κατάλληλα για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς ,όπως είναι η περίπτωση αυτής της πατέντας ευρεσιτεχνίας που αποσκοπεί στη δημιουργία μια εύκαμπτης μπαταρίας για ηλεκτρονικές συσκευές.
Η Apple στο έγγραφο δίνει λεπτομέρειες για το πώς μια ευέλικτη μπαταρία τους επιλύει πολλά από τα προβλήματα των συμβατικών μπαταριών, έχοντας μια μοναδική μορφή. Η Apple έχει εγγράψει έναν αριθμό συσκευών που θα ωφελήσει αυτή η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ωστόσο,ο όρος «ρολόγια χειρός» δεν αναφέρεται.

Η εφεύρεση προορίζεται για χρήση σε ηλεκτρονικές συσκευές .
-Στην περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας , μιλά για μία εύκαμπτη μπαταρία, η οποία περιλαμβάνει μία πλειάδα κυττάρων. Η μπαταρία μπορεί επίσης να δομηθεί σε πολλαπλά στρώματα πλαστικοποιημένα και, απομονώμενα από ένα συγκολλητικό συστατικό, που τοποθετείται μεταξύ του άνω και κάτω κυττάρου. Έτσι, «το σύστημα, όταν εφαρμόζεται σε μια συσκευή, θα μπορούσε να επιτρέψει στην μπαταρία να συσφίγγεται γύρω από μια συγκεκριμένη μορφή .
Ένα από τα πιθανά μειονεκτήματα σε μια συσκευή, όπως το iWatch, θα μπορούσε να ειναι η ζωή της μπαταρίας, ενώ η επιλογή όπως αυτή που περιγράφεται από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ολόκληρη η διαθέσιμη επιφάνεια θα είναι χρησιμοποιήσιμη για το σκοπό αυτό, επιτρέποντας για παράδειγμα, να δημιουργήσετε ένα λουράκι καρπού με ενσωματωμένη μπαταρία, με διάρκεια πολύ υψηλότερη.

Ότι αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ένα σημάδι της άφιξης του iWatch; Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, αλλά είναι αρκετά σαφές ότι η εν λόγω τεχνολογία θα μπορούσε να προσαρμοστεί τέλεια σε μια παρόμοια συσκευή.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube