Ημέρα της Γης σήμερα
Η Apple διοργανώνει τακτικά εκστρατείες αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης και παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για το σεβασμό της για το περιβάλλον.
Ημέρα της Γης λοιπόν σήμερα και η Apple έχει προσθέσει μια ειδική ιστοσελίδα για την οικολογία και το περιβάλλον, περιγράφοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευές τους.
Οι πραγματικές καινοτομίες αλλάζουν τον κόσμο χωρίς να βλάπτουν τον πλανήτη“, – με το σύνθημα αυτό η Apple δημοσίευσε μια έκθεση το 2019 σχετικά με τις επιπτώσεις της εταιρείας στο περιβάλλον.
Σε μια ειδική ιστοσελίδα, η εταιρεία επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στην περιβαλλοντική ευελιξία των υπολογιστών Mac mini και MacBook Air 2018, τα οποία είναι απόλυτα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.
Η Apple σημειώνει επίσης ότι, χάρη στη χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών στα εξαρτήματα και τη συσκευασία του iPhone, μπόρεσε να μειώσει την εξόρυξη μετάλλων κασσίτερου κατά 29.000 τόνους.

“Ελέγουμε προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή συσκευών της Apple και εντοπίζουμε ουσίες που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους ή το περιβάλλον. Η Apple ακολουθεί αυστηρά πρότυπα σχετικά με το τι αποτελείται από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Για παράδειγμα, στο Apple Watch προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο νικέλιο – ένα μέταλλο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ”

Επιπλέον, η Apple προωθεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών. Ένα νέο video της εταιρίας δείχνει πώς το ρομπότ Daisy αποσυναρμολογεί το gadget.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/_Y_O-4Sqn94?start=3&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους, η Apple κατασκευάζει όλες τις συσκευές από ανθεκτικά υλικά και διατηρεί τη συνάφεια τους με την έγκαιρη ενημέρωση του λογισμικού. Λιγότερο συχνά, απαιτείται ανακύκλωση άρα και λιγότερη πίεση στο περιβάλλον.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube