Η επαγγελματική κάρτα Steve Jobs

Στο eBay μπορείτε να αγοράσετε για 4.000 δολάρια, δηλαδή λίγο κάτω από τα € 3.500 στην τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία, μια επαγγελματική κάρτα του Steve Jobs του 1985 και ένα φύλλο επιστολόχαρτου με το λογότυπο της Apple Rainbow με την παλιά διεύθυνση της εταιρείας. Σύμφωνα με τον πωλητή MG Service – ο οποίος έχει 100% θετική εικόνα από 1140 αγοραστές – και που πωλεί εξαρτήματα για ανακατασκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο λόγος για τον οποίο στην κάρτα εμφανίζεται μόνο ο Steven P. Jobs χωρίς επιχειρηματικό τίτλο είναι επειδή ο Jobs είχε ήδη στερηθεί όλες τις εξουσίες του από τον John Sculley και ήταν λίγο πριν φύγει από την Apple.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από τον πωλητή, όλα αυτά τα αναμνηστικά χαρτικά ανήκουν σε συνταξιούχους υπαλλήλους της Apple, αλλά φυσικά δεν μπορούν να προσφέρουν αποδεικτικά γνησιότητας, πρέπει λοιπόν να εμπιστευθείτε το θετικό feedback του πωλητή και το γεγονός ότι η ίδια επαγγελματική κάρτα εμφανίζεται στο Apple Museum Prague.
Εάν η τιμή σας φανεί τρελή, στην πραγματικότητα το 2015 τρεις επαγγελματικές κάρτες του Steve Jobs, η μία με το λογότυπο της Apple, η δεύτερη με αυτή του NeXT και η τρίτη με το σήμα Pixar, δημοπρατήθηκαν για $ 10.050.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube