Η ζωή των αξεσουάρ της Apple

prod_Apple

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές για να συνομιλήσουν με τον έξω κόσμο έχουν ανάγκη εισόδων. Παρά το γεγονός ότι ο τομέας φαίνεται να πηγαίνει προς την πλήρη ασύρματη εμπειρία, δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για τον θάνατο του καλώδιου. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Ακόμη και τα προϊόντα της Apple έχουν τις εισόδους τους και αυτά όμως έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών. Οι αλλαγές είναι τόσο προφανείς ότι πριν από 30 χρόνια μια συσκευή δεν μπορεί να υποστηρίζεται ακόμα από έναν σύγχρονο υπολογιστή.

Το Verge έχει κάνει μια μελέτη σχετικά με τις πόρτες των προϊόντων της Apple. Οι διάσημες πύλες εισόδου και εξόδου, δηλαδή την είσοδο και την έξοδο των πληροφοριών. Το παλαιότερο από αυτά είναι μόνο η υποδοχή ακουστικών, παρούσα σε προϊόντα της Apple από την δεκαετία του ’80.

Αν οι φήμες για το επόμενο iPhone είναι πραγματικές, ότι δηλαδή η υποδοχή ακουστικών θα εξαφανιστεί, θα υπάρξει μια σημαντική ιστορική αλλαγή. Τώρα μόνο η είσοδος USB φαίνεται να υπάρχει, ακόμη αν και έχει αλλάξει η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια, μέχρι την άφιξη του USB-C.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube