η λίστα με τα νέα Emoji του 2019
Η Unicode Consortium δημοσίευσε την τελική λίστα των Emoji για το 2019. Περισσότερα από 200 νέα emoticons θα εμφανιστούν στις περισσότερες πλατφόρμες κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.
Τα Emoji του 2019 θα παρουσιάζουν νέα emoticons που απεικονίζουν, για παράδειγμα, ένα σκυλί-οδηγό, ένα άτομο σε μια αναπηρική καρέκλα, η ένα άτομο με προβλήματα ακοής. Το κιτ θα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για μικτά ζευγάρια διαφορετικών φυλών.
Μεταξύ των Emoji του 2019, υπάρχουν 59 νέοι χαρακτήρες, 75 emoticons με διαφορετικές παραλλαγές φύλου και 230 άλλα emoticons, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τόσο τις παραλλαγές των φύλων όσο και τους διαφορετικούς τόνους του δέρματος.
Η σημερινή διαφήμιση Unicode σημαίνει ότι οι προγραμματιστές όλων των μεγάλων πλατφορμών μπορούν τώρα να αρχίσουν να δουλεύουν με τα δικά τους emoticons για τα λειτουργικά τους συστήματα. Πιθανώς, τα νέα emoji θα είναι διαθέσιμα σε συσκευές iOS στο iOS 13, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.
Μεταξύ άλλων νέων προϊόντων είναι ένα χαμόγελο, προσθετικά χέρια και πόδια, ένας άνδρας στα γόνατά του, καθώς και καρδιές, κύκλοι και πλατείες σε διάφορα χρώματα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube