η μαγεία του myo

η Thalmic Labs ανακοίνωσε το περιβραχιόνιο που θα κάνει $ 149 καί θα ονομάζεται MYO που θα ανιχνεύει την κίνηση και τις κινήσεις των μυών και θα επιτρέπει τον έλεγχο ενός υπολογιστή Mac, χρησιμοποιώντας χειρονομίες

Το βίντεο demo δείχνει να κινεί κάποιος με δύο δάχτυλα κουνώντας τα στον αέρα (που μιμείται το πρότυπο χειρονομίας του OS X trackpad ), χτυπώντας τα δάχτυλά για να ξεκινήσει το iTunes να παίζει, επίσης μπορείτε μια γροθιά να αυξήσετε την ένταση του, χειρονομίες προς τα πίσω για να κάνετε rewind ένα βίντεο και χτύπημα με τα δάχτυλά για να παίξει το βίντεο. Η επίδειξη απεικονίζει επίσης μια ποικιλία από άλλες χρήσεις της συσκευής, από την βοήθεια σε μια παρουσίαση εως σε έλεγχο σε τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/oWu9TFJjHaM?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Σε αντίθεση με το Microsoft Kinect, δεν απαιτείται η φωτογραφική μηχανή, αλλά η προσέγγιση γίνεται με ένα περιβραχιόνιο που σημαίνει ότι θα λειτουργήσει μόνο με τίς χειρονομίες ενός χεριού και όχι από την ανίχνευση της κινήσης ολόκληρου του σώματος.

ο Steve Wozniak είπε γιαυτό

Very cool and impressive. I hope this finds its way into our future soon

το MYO, το οποίο συνδέεται μέσω Bluetooth, υποστηρίζει ότι λειτουργεί τέλεια με τα Mac μηχανήματα καί με τα API του υποσχέθηκε καί για iOS και developers.

το MYO είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε περιορισμένες ποσότητες που θά είναι διαθέσιμες από τα τέλη του 2013.

πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube