οι χώροι στάθμευσης στην νέα έδρα της AppleΗ νέα έδρα της Apple έχει τελειώσει, επομένως πρόκειται να γεμίσει από τους υπαλλήλους της εταιρείας.
Ένα από τα κτίρια που χτίστηκαν πρώτα αφορούσε τους χώρους στάθμευσης. Αυτά είναι πολύ ευρύχωρα. Μπορούν να χωρέσουν έως και 11.000 αυτοκίνητα και στην οροφή τους υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες. Αυτά, εκτός από την παροχή ενέργειας σε άλλα κτίρια, σας επιτρέπουν να τροφοδοτείτε με ρεύμα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ταξιδέψετε με καθαρή ενέργεια.
Πρόσφατα, στο YouTube εμφανίστηκε ένα βίντεο ενός ατόμου, ίσως επισκέπτη ή υπάλληλου, ο οποίος εισέρχεται σε χώρους στάθμευσης του Apple Park. Αυτό το άτομο εισέρχεται σε μια γαλαρία που βρίσκεται κάτω από το πάρκο του συγκροτήματος και μετά ταξιδεύει σε μερικά σταυροδρόμια.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/vtoPV9SSwHw?start=3&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Το σύστημα φωτεινών σηματοδοτών ρυθμίζει τη διέλευση των αυτοκινήτων, για την πρόληψη συγκρούσεων μεταξύ τους. Από τις εικόνες μπορείτε να δείτε ότι κάποια πόστα στάθμευσης είναι ήδη γεμάτα από αυτοκίνητα, έτσι υπάρχουν ήδη υπάλληλοι για να προετοιμάσουν τη νέα έδρα της εταιρείας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube