Η “πιο φωτεινή” λειτουργία του Photoshop CC

Ξεκινώντας από το OS X 10.10 Yosemite, μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε όχι μόνο την dark εμφάνιση αλλά και μια “πιο πιο φωτεινή” (System Preferences / General / Theme / Light Gray).
Από προεπιλογή, το Photoshop CC χρησιμοποιεί ήδη ένα σκοτεινό περιβάλλον εργασίας χρήστη, αλλά ακριβώς όπως το macOS μπορείτε να υιοθετήσετε μια πιο φωτεινή εμφάνιση.
Ανοίξτε το Photoshop και μεταβείτε στην επιλογή Edit>Preferences>Interface. Η ενότητα ‘Εμφάνιση’ στην κορυφή σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρώμα του θέματος από το μαύρο, το σκούρο γκρι, το ανοιχτό γκρι και το λευκό. Το θέμα εφαρμόζεται μόλις επιλέξετε ένα χρώμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του Photoshop.

Εκτός από την αλλαγή του χρώματος του θέματος, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα “Highlight”. Υπάρχει ένα προεπιλεγμένο χρώμα προβολής που συσχετίζεται με το χρώμα κάθε θέματος, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μπλε φωτισμό το οποίο είναι ευκολότερο να γίνεται διάκριση.
Το χρώμα Highlight είναι αυτό που υποδεικνύει ένα επιλεγμένο στοιχείο στο Photoshop, π.χ., το χρώμα προβολής θα διαφοροποιήσει ένα επιλεγμένο επίπεδο ή ομάδα από όλα τα άλλα, μη επιλεγμένα. Αν βρείτε το προεπιλεγμένο χρώμα Highlight, μπορείτε να το θέσετε σε μπλε χρώμα.

Το θέμα εφαρμόζεται σε όλα τα παράθυρα που ανοίγουν στο Photoshop, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προσθέτετε από το μενού Window και το Window προτιμήσεων.

Tip: με τις εντολές πληκτρολογίου, πατώντας Shift + Function+ F2 μπορείτε να φωτίσετε το Photoshop UI ή με το Shift + Function + F1 να σκουρύνετε την επιφάνεια διεπαφής.

https://youtube.com/watch?v=ZSKiK9idxSo%3Fstart%3D15

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube