Η Apple απαντά για την απόδοση του iPhone


Στην αρχή της εβδομάδας, ο δημιουργός του Geekbench μοιράστηκε το αποτέλεσμα λεπτομερών δοκιμών ότι τα iPhone 6s και 7 με μπαταρία που χρησιμοποιείουνται για πολλούς μήνες, έχουν χαμηλότερη απόδοση σε σύγκριση με συσκευές με ολοκαίνουργια μπαταρία. Η συσχέτιση μεταξύ της κατάστασης της μπαταρίας και της απόδοσης υπάρχει πραγματικά και υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει αυτές τις μέρες.
Υπήρξε λόγος για προγραμματισμένη απαξίωση, υποστηρίζοντας ότι η Apple επιβραδύνει τις προηγούμενες συσκευές με τρόπο που ωθεί τους χρήστες να αγοράσουν το επόμενο μοντέλο. Σήμερα η Apple ήθελε να παρέμβει επίσημα στο θέμα, μέσω του TechCrunch:

Θα ήταν εξαιρετικά ηλίθιο και απίστευτα ανόητο για την Apple να ενεργήσει με τον τρόπο αυτό. Αν ήταν αλήθεια, πιθανότατα, θα υπήρχαν προβλήματα νομικού και κυβερνητικού χαρακτήρα που δεν θα αντιμετώπιζε ποτέ καμία εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της Apple.
 
Αντίθετα, η Apple επικεντρώνει την προσοχή της στην μορφοποίηση των πολύ υψηλών και γρήγορων pick απορρόφησης ενέργειας που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε παλαιότερες μπαταρίες.
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας και να πετύχουμε όλα αυτά που ανησυχούμε ότι η συνολική απόδοση είναι πάντα καλή και η ζωή των συσκευών είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν τεχνικά όρια επειδή οι μπαταρίες ιόντων λιθίου καθίστανται λιγότερο ικανές να παράσχουν υψηλές τάσεις ρεύματος όταν βρίσκονται σε χαμηλές θερμοκρασίες ή όταν η υπολειπόμενη στάθμη φόρτισης είναι χαμηλή ή όταν τελικά οι μπαταρίες “γερνάνε” με την πάροδο του χρόνου. Υπό αυτές τις συνθήκες, το smartphone θα μπορούσε ακόμη και να κλείσει για να προστατέψει τα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα.

Παραθέτω τα αποτελέσματα του δικού μου iPhone 6S τον Απρίλιο του ’17

και μετά από οκτώ μήνες τον Δεκέμβριο του ’17 με σχεδόν γεμάτη μπαταρία

και την ίδια ημέρα μετά από κατά την διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube