Η Apple απενεργοποιεί τo Group FaceTime
Η Apple φαίνεται ότι απενεργοποίησε το Group FaceTime απο την πλευρά του διακομιστή ως προσωρινή λύση για ένα σημαντικό σφάλμα που ανακαλύφθηκε σήμερα που επέτρεπε σε οποιονδήποτε έκανε μια κλήση FaceTime να ακούσει ήχο από τον παραλήπτη χωρίς αυτός να απαντήσει στην κλήση. Το σφάλμα επεκτάθηκε ακόμη και σε κλίση βίντεο σε ορισμένες περιπτώσεις.
Όπως εντοπίστηκε από τον Mark Gurman, η σελίδα κατάστασης συστήματος της Apple λέει τώρα ότι “το Group FaceTime είναι προσωρινά μη διαθέσιμο” στις 7:16 μ.μ. Ωρα Ειρηνικού, χθές βράδυ.

Ως αποτέλεσμα, δεν είναι πλέον δυνατό να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου σε μια κλήση Group FaceTime, η οποία ήταν η βασική αιτία του σφάλματος.
Το ελάττωμα πυροδότησε άμεσα μια πολύ σκληρή διαμάχη, ειδικά στην Αμερική, όπου ακόμα και ο Andrew Cuomo, κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, εξέδωσε δήλωση λέγοντας: “Το bug του FaceTime είναι παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που θέτει τους New Yorkers σε κίνδυνο”. Ο Cuomo δήλωσε επίσης ότι ανησυχούσε επειδή το ελάττωμα θα μπορούσε να “χρησιμοποιηθεί για αδίστακτους σκοπούς”.
Η Apple έχει υποσχεθεί να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που θα αντιμετωπίζει μόνιμα το σφάλμα “αργότερα αυτή την εβδομάδα”, και δεδομένων των σοβαρών συνεπειών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, η εταιρεία πιθανότατα απασχολεί μηχανικούς που εργάζονται για την ενημέρωση καθώς μιλάμε. Η επιλογή Group FaceTime περιορίζεται στο iOS 12.1 και αργότερα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube