Η Apple διαψεύδει το Bloomberg

Απευθύνει νέα έκκληση η Apple προς το Bloomberg όπως γράφει το Techcrunch για να αναφέρει πως δεν τίθεται κανένα θέμα περί μειωμένης ακρίβειας της λειτουργίας FaceID στο νέο τους iPhone Χ προκειμένου να ανταποκριθεί στην παραγωγή. Μέσα στην διάρκεια της ημέρας, το Bloomberg είπε ότι η Apple επειδή πιέζεται χρονικά και δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση του νέου της πανίσχυρου τηλεφώνου, πήρε την απόφαση να να απλοποιήσει τα μέρη κάτι που όμως θα έχει αντίκτυπο στην ακρίβεια και στην απόδοση του Face ID. Όμως η γνωστή κατασκευάστρια με έδρα το Cupertino τα διαψεύδει όλα αυτά. Σε δήλωσή της στο The Verge η εταιρεία ανέφερε ότι το δημοσίευμα είναι εντελώς ψευδές και το Face ID θα έχει ακρίβεια 1.000.000:1 όπως ήταν τα αρχικά σχέδια της εταιρείας και όπως ανακοινώθηκε.
Εκείνο που είπε ακριβώς η Apple, ήταν το εξής: “Ο ενθουσιασμός των πελατών για το iPhone X και το Face ID είναι απίστευτος και ανυπομονούμε να το πιάσουν οι χρήστες στα χέρια τους, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.
Το Face ID αποτελεί ένα ισχυρό και ασφαλές σύστημα επικύρωσης της ταυτότητας ενός χρήστη, το οποίο είναι απίστευτα εύκολο και διαισθητικό στη χρήση. Η ποιότητα και η ακρίβεια του Face ID δεν έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να είναι 1 στο 1.000.000 να καταφέρει κάποιος να ξεκλειδώσει το iPhone σας με το Face ID.
Ο ισχυρισμός του Bloomberg ότι η Apple έχει μειώσει την ακρίβεια του Face ID είναι εντελώς ψευδής και αναμένουμε το Face ID να αποτελέσει το νέο πρότυπο για επικύρωση μέσω αναγνώρισης προσώπου”.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube