Μηχανή τοποθέτησης InvisiGlass

id490717_1

Σε άρθρο στο blog Macotakara, λέγεται ότι η Apple θα ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία στα Apple Retail Stores για να εγκαταστήσετε προστατευτικό φιλμ πάνω στην οθόνη του iPhone, μια λειτουργία που υπάρχει ήδη στην Ιαπωνία. Με ένα νέο μηχάνημα, χάρη στη συνεργασία με τα αξεσουάρ Belkin θα παρέχονται οι υπηρεσίες στα Apple Stores στη χώρα. Ο στόχος είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια αντι-ανακλαστική και προστατευτική επεξεργασία που βασίζεται στην ταινία TrueClear InvisiGlass.

Συγκεκριμένα, η αντι-ανακλαστική ταινία είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτο γυαλί, και προσφέρει βελτιωμένη προστασία, εξαιρετική ορατότητα και κυρίως είναι εξαιρετικά λεπτή. Η λύση Belkin εφαρμόζεται δωρεάν με την αγορά. Δεν είναι μια κακή πρωτοβουλία, αν λάβουμε υπόψη τη δυσκολία από την εφαρμογή προστατευτικής μεμβράνης για την οθόνη του iPhone τους που έχουν πολλοί χρήστες.

Μέχρι στιγμής, τα Apple Retail Stores δεν προσφέρουν υπηρεσία εφαρμογής προστατευτικού οθόνης, αλλά με την εισαγωγή μιας μηχανής σαν αυτή, με την οποία ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει ένα προστατευτικό οθόνης χωρίς καμία περίπλοκη κατάρτιση, μπορεί πλέον να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών.

Σας αφήνουμε με ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία με την οποία το TrueClear InvisiGlass εφαρμόζεται στην οθόνη του iPhone.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/NaCNFwAyH0U?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube