στην Apple πρώην jailbreak developer

Ο ερευνητής ασφαλείας και δεδομένων ανάλυσης καθώς και πρώην προγραμματιστής της jailbreak σκηνής Jonathan Zdziarski και επίσημα ανήκει πλέον στο δυναμικό της Apple.
Ο Zdziarski ανακοίνωσε σήμερα πως αποδέχτηκε μια θέση στην Security Engineering and Architecture ομάδα της Apple χωρίς όμως να δίνει όπως ήταν αναμενόμενο περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα κάνει. Ο ίδιος πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν άσκησε δριμύ κριτική για την ασφάλεια που προσφέρει η Apple.
O ίδιος τονίζει πως αποδέχτηκε την θέση αυτή γιατί έχει μεγάλο πάθος στο να διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών καθώς και τα ιδιωτικά τους δεδομένα.

“Privacy is sacred. Our digital lives can reveal so much about us—our interests, our deepest thoughts and even who we love. I am thrilled to be working with such an exceptional group of people who share a passion to protect that,”

O Zdziarski μέχρι σήμερα σχολίαζε έντονα τα προβλήματα του iCloud καθώς και του συγχρονισμού δεδομένων της Apple.
Στην jailbreak κοινότητα ήταν γνωστός ως “NerveGas” και ήταν μέλος των ομάδων iPhone Dev Team και Chronic Dev Team.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube