η Apple πρώτη στη χρήση του Διαδίκτυου


Η ανεξάρτητη εταιρεία StatCounter web analytics, βρήκε μια αλλαγή στην παγκόσμια κατάταξη της χρήσης του Διαδικτύου στη χρήση κινητού. Για πρώτη φορά, η Apple καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο φορέα παροχής υπηρεσιών καί γίνεται η πιο δημοφιλής στο mobile internet.

Η έρευνα δείχνει ότι η Nokia , που είχε πάντα την πρώτη θέση, έχει μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2012, χάνοντας 15,52% και μειώνεται από 37,67% σε 22,15% τον Ιανουάριο για το μήνα αναφοράς. Παρά τη μικρή μείωση της τάξης του 2,81%, η Apple ήρθε στην πρώτη θέση με 25,86%. η Nokia όχι μόνο περνάει πίσω από την Apple, αλλά είναι επίσης οριακά στην τρίτη θέση μετά από τη Samsung που κερδίζει τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με την έρευνα, ακόμα και κερδίζοντας ένα 7,85% σε σύγκριση με το 2012. Είναι «σημαντικό να σημειωθεί ότι η στατιστική δεν λαμβάνει υπόψη τον ορισμό του iPad κινητές συσκευές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube