η Apple έχει 4 εκ. beta testers

Ο Tim Cook πρόσφατα στα αποτελέσματα του Q3 αποκάλυψε τον αριθμό των ατόμων που εγγράφηκαν στο public πρόγραμμα beta δοκιμών για τα λειτουργικά του συστήματα. Υπάρχουν συνολικά 4 εκατομμύρια άνθρωποι που συμμετέχουν πλέον στην αξιολόγηση των λειτουργικών συστημάτων προτού τεθούν στη διάθεση του κοινού.
Είναι πολύ, ακόμη και τεράστιο, και είναι περισσότερο από σίγουρο ότι εμπλέκονται/βοηθάνε στις πρώτες διορθώσεις σφαλμάτων. Ωστόσο, αυτές οι δημόσιες δοκιμές beta δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο οι πραγματικές στοχοθετημένες και οργανωμένες δοκιμασίες crash test με δομημένο τρόπο, στο σύστημα εσωτερικών ελέγχων από την Apple.
Η απόδειξη έχει παρουσιαστεί πρόσφατα με την κυκλοφορία του νέου MacBook Pro. Δεν θα έπρεπε αυτά τα μηχανήματα να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο με ένα τόσο καταστροφικό σύστημα διαχείρισης επεξεργαστών. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι το πράγμα ήταν γνωστό εσωτερικά. Οπώταν ήταν επείγουσα η απελευθέρωσή της διόρθωσης που έδωσε η Apple πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Q3 και την απότομη πτώση πωλήσεων των Mac.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube