η COSMOTE φέρνει την eSIM

Τι ακριβώς όμως είναι το eSIM (embedded SIM);
Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα η SIM κάρτα είναι ένα chip με φυσική μορφή το οποίο έπρεπε να τοποθετήσουμε στη συσκευή κινητής για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα μας.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η SIM κάρτα συνεχώς μειώνεται σε μέγεθος, ενώ πλέον γίνεται τόσο μικρή ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στην συσκευή, κάνοντας δυνατή την ενεργοποίηση προγράμματος COSMOTE χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιηθεί φυσικό προϊόν, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πώς να ενεργοποιήσετε την eSIM απλά, εύκολα και γρήγορα!

Σε κάθε αγορά συσκευής με τεχνολογία eSIM, θα λαμβάνετε και την επιστολή με τον QR κωδικό ενεργοποίησης του eSIM profile σας.
1.Συνδέστε σε οποιοδήποτε διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi το eSIM κινητό τηλέφωνο, tablet, smart watch στο οποίο θέλετε να εγκατασταθεί το eSIM profile σας.
2.Σαρώστε τον QR κωδικό ενεργοποίησης και το eSIM profile σας θα εγκατασταθεί αυτόματα στη συσκευή σας – παράλληλα θα εγγραφείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE.

Ποιες είναι οι eSIM συμβατές συσκευές;
Οι eSIM συμβατές συσκευές που υπάρχουν στο Portfolio της COSMOTE είναι οι συσκευές Apple: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, iPhone Xs, Xs Max, XR, iPad Pro 11” 4G+, iPad Pro 12.9 3rd Generation 4G+, iPad 7th Generation 10.2 Wi-Fi + Cellular, iPad Mini 5th Gen WiFi+Cell, iPad Air 3rd Gen. 10.5 WiFi+Cell το Apple Watch ακόμα δεν υποστιρίζεται επίσημα. To Portfolio όλων των κατηγοριών προϊόντων, θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες eSIM συμβατές συσκευές.

Οδηγίες ενεργοποίησης

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube