Η Microsoft ενημερώνει το Office 2016 για Mac

Η Microsoft κυκλοφόρησε προχθές το Office 2016 16.12.0 (Build 18041000), μια ενημέρωση της δημοφιλούς σουίτας παραγωγικότητας που κερδίζει κάποια νέα χαρακτηριστικά και βελτιώνει τα υπάρχοντα. Χάρη σε αυτήν την ενημέρωση είναι πλέον δυνατή ο τοπικός συγχρονισμός των αρχείων Word, Excel και PowerPoint που έχουν αποθηκευτεί στο OneDrive και το άνοιγμα τους απευθείας από το cloud, καθιστώντας ευκολότερη την αυτόματη αποθήκευση, κοινή χρήση και συνεργασία.
Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό όλων των εφαρμογών του Office, συμπεριλαμβανομένου του Outlook, είναι η δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας αντικειμένων διανυσματικών γραφικών Scalable Vector Graphics (SVG) σε έγγραφα.
Όσο για το Outlook, κάνοντας κλικ σε μια συνάντηση ή ένα συμβάν στο ημερολόγιο, μπορείτε τώρα να δείτε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, όπως προσκεκλημένοι, να αλλάξετε τις απαντήσεις ή να παρακολουθήσετε τη συνάντηση, όλα από ένα μέρος. όταν γίνεται μια αναζήτηση, το επισημασμένο αποτέλεσμα εμφανίζεται με μια προεπισκόπηση. τους αριθμούς των εβδομάδων και πολλά άλλα.

Οι σημειώσεις έκδοσης αναφέρουν επίσης το κλείσιμο ενός ελαττώματος ασφαλείας Excel (CVE-2018-1029) το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν εισβολέα να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα εξ αποστάσεως. Ως συνήθως, για αναβάθμιση, απλά ξεκινήστε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που αποτελούν τη σουίτα και από το μενού Βοήθεια το στοιχείο Έλεγχος για ενημερώσεις.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube