Θήκη iPhone βοηθά στο Pokemon Go

case_Pokemon_Go

Είναι η μόδα της στιγμής. Προσωπικά έχω διαγράψει το Pokemon Go από το iPhone μου. Θα είναι μάλλον ότι όταν βγήκε το διάσημο αυτό καρτούν δεν το ακολούθησα, γι ‘αυτό ίσως δεν μπορώ να προσδιορίσω τον εαυτό μου σε αυτό το game.

Αλλά όπως σε όλες τις περιπτώσεις επιτυχίας, υπάρχει πάντα κάποιος που προσπαθεί να πάει με το κύμα. Αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν ακόμα αξεσουάρ για να βοηθήσουν στο μάζεμα Pokemon.

Ένα από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν είναι μια θήκη iPhone. Είναι ένα απλό πλαστικό στοιχείο στο οποίο εισάγετε το τηλέφωνο της Apple. Το περίβλημα βοηθά να ξεκινήσει η μπάλα με τη σωστή κατεύθυνση, για να πάρει το Pokemon χωρίς λάθος. Όπως γνωρίζετε, στην πραγματικότητα, οι μπάλες δεν είναι άπειρες. Όταν τελειώσουν θα πρέπει να τίς αγοράσετε με credits.

Το περίβλημα δεν είναι προς πώληση. Ο συγγραφέας παρέχει το αρχείο δωρεάν για να εκτυπώσετε με ένα 3D εκτυπωτή. Πηγαίνοντας σέ αυτόν τον δικτυακό τόπο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, και μετά θα πρέπει να βρείτε έναν εκτυπωτή 3D και να το τυπώσετε.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube