Κίνα: αυξάνουν την μνήμη στο iPhone κρυφά

gtdjhgjhfhg

Η πολιτική της διαφοροποίησης των τιμών μνήμης ήταν ανέκαθεν μια από τις επιχειρηματικές στρατηγικές της Apple. Η εταιρεία πωλεί την ίδια σε όλα συσκευή, με τα ίδια δηλαδή χαρακτηριστικά, εκτός από τη χωρητικότητα αποθήκευσης, διαφοροποιώντας την τιμή σχετικά με διαφορετικές μνήμες.

Επί του παρόντος, ένα iPhone 6s 16 GB κοστίζει 779€ στην Ελλάδα και έρχεται σε 889€ για την έκδοση 64GB και 999€ για τα 128 GB. Στην Κίνα, όμως, υπάρχουν τα καταστήματα όπου για 60$ το 16GB μοντέλο γίνεται με μαγικό τρόπο ένα 128GB. Για 20$ γίνεται 32 GB και 64 GB για 35$ .

Η εξοικονόμηση είναι σημαντική. Η διαφορά μεταξύ της έκδοσης 16 GB και 128 GB στην Ελλάδα είναι 220 €. Πολύ περισσότερα από τα 60 $ που χρειάζονται για την εκτέλεση της αλλαγής, ακόμη και αν με κάποιο δισταγμό. Κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι η αντικατάσταση της μνήμης είναι απαλλαγμένη από κινδύνους. Ένα λάθος ή κακή συμβατότητα μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες.

Δείτε το σχετικό video:

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/2bGb5AOwp44?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Θα παίρνατε το ρίσκο;

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube