καλύτερη οθόνη το iPhone 5

Δεδομένου ότι η η πώληση του Galaxy S5 της Samsung έχει πενιχρά αποτελέσματα, η εξειδικευμένη ιστοσελίδα AnandTech πραγματοποίησε μια σειρά δοκιμών σχετικά με τα τηλέφωνα που είναι στην αγορά, προσδιορίζοντας πιό έχει την καλύτερη οθόνη. Η κατάταξη αυτή δεν έχει νίκη για το iPhone 5S, αλλά για το iPhone 5.

Η προηγούμενη γενιά του τηλεφώνου της Apple έχει κερδίσει τη σημερινή γενιά. Ακόμη και το iPhone 5C έχει την καλύτερη οθόνη απο το 5S.

Η κατάταξη έχει διάφορες πτυχές. Στην φωτεινότητα της οθόνης είναι το iPhone 5 πρώτο, ακολουθούμενο από το 5C και το HTC One Χ. Tο iPhone 5S είναι μόνο στην τέταρτη θέση .

Για την απόδοση του άσπρου πρώτο είναι το Nexus 4, μετά το HTC One και τρίτο το iPhone 5S. Για την απόδοση του γκρι, ωστόσο, το Galaxy S5 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, ακολουθούμενο από το iPhone 5 και το iPhone 5C.

Για τον κορεσμό έχουμε το iPhone 5C στην πρώτη θέση, ακολουθούμενο από το Galaxy S5 και το iPhone 5S. Αμέσως μετά υπάρχει το iPhone 5.
Αναρωτιέμαι πώς θα το iPhone 6. Εάν θα είναι σε θέση να ξεπεράσει όλες τις συσκευές που είναι τώρα διαθέσιμες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube