κυκλοφόρησε το iTunes 11.0.2


Η Apple κυκλοφόρησε εχθές το iTunes 11.0.2 με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.

Αυτό που θα δούμε αμέσως στο νέο iTunes είναι η νέα ανανεωμένη εμφάνιση της μουσικής με Συνθέτη, η καλύτερη και άμεση ανταπόκριση στις μεγάλες playlists και ένα bug fix για τις αγορές που δεν εμφανιζόταν μέχρι τώρα στο iTunes.

Μπορείτε να βρείτε το iTunes Update μέσα από το Mac App Store ή από το επίσημο link στο site της Apple.

Τον Δεκέμβριο η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 11.0.1 με αρκετές διορθώσεις για το iCloud και το περιεχόμενο από αυτό που δεν εμφανίζεται στη library μας, έφερε το κουμπάκι για το AirPlay που ήταν χαμένο στην αρχική έκδοση του iTunes 11 και την δυνατότητα να βλέπουμε τα διπλά κομμάτια στη library μας.

Σημείωση: Για να δείτε την επιλογή με τον Συνθέτη θα πρέπει να πάτε στο μενού View > View Options και να τικάρετε ενώ βλέπετε την library με λίστα, την επιλογή Composer.

Περισσότερα για τις βελτιώσεις και τα bug fixes μπορούμε να δούμε και στο παρακάτω screenshot.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/NwsjMH_CJko?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0&start=10″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube