Κυκλοφόρησε το Logic Pro X 10.4.1

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά τη σημαντική κυκλοφορία του Logic Pro X 10.4, με την οποία η Apple πρόσθεσε τη λειτουργικότητα του Smart Tempo και ισχυρά plug-ins για την επαγγελματική σουίτα δημιουργίας μουσικής, είναι τώρα διαθέσιμη η πρώτη ενημέρωση, “συντήρηση” που λύνει κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την προηγούμενη ενημέρωση.

 

Αυτές είναι οι σημειώσεις απελευθέρωσης για το Logic Pro X 10.4.1:

• Επίλυση ενός προβλήματος που θα μπορούσε να προκαλέσει την κλείσιμο της εφαρμογής κατά το άνοιγμα έργων που δημιουργήθηκαν με προηγούμενη έκδοση.

• Οι ρυθμίσεις προσθήκης έχουν εγκατασταθεί σωστά για τα βήματα FX, Phat FX, ChromaVerb και τη συλλογή Vintage EQ.

• Η εφαρμογή δεν κλείνει πλέον απροσδόκητα όταν πατάτε το κουμπί αναπαραγωγής μετά την αντιγραφή της αυτοματοποίησης σε άλλο κομμάτι.

• Επίλυση ενός προβλήματος όπου το ChromaVerb θα μπορούσε να προκαλέσει μη αναμενόμενες κορυφές στη χρήση της CPU.

• Οι εντολές αλλαγής μεγέθους του πληκτρολογίου λειτουργούν σωστά στον επεξεργαστή αρχείων ήχου.

• Εάν κάνετε κλικ σε μια σημείωση στον επεξεργαστή ρόλων πιάνο ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ctrl, οι άλλες σημειώσεις δεν είναι πλέον απενεργοποιημένες.

Συμβατότητα:
• Επεξεργαστής 64-bit
• macOS 10.12 ή νεότερη έκδοση

Το Logic Pro X είναι η πιο προηγμένη έκδοση του Logic ποτέ. Τα εξελιγμένα εργαλεία για την επαγγελματική σύνθεση, την επεξεργασία και την ανάμειξη είναι χτισμένα γύρω από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί γρήγορα δημιουργικά αποτελέσματα και επίσης να παρέχει περισσότερη δύναμη όποτε χρειάζεται. Το Logic Pro X περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή από όργανα, εφέ και βρόχους, παρέχοντας ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία εκπληκτικής μουσικής.
στο iTunes Store για 199.99 $

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube