κυρτή οθόνη στο iPhone 7;

iphone-curved-600x424
H κατοχύρωση μίας νέας ευρεσιτεχνίας από την Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτηθούν οι φήμες ότι το επόμενο iPhone θα έχει εύκαμπτη, κυρτή οθόνη.

Ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος με τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για τα προϊόντα της Apple, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι εικασίες για το iPhone 7. H αίτηση για ευρεσιτεχνία της Apple είχε κατατεθεί το 2013, αλλά τώρα της κατοχυρώθηκε και αφορά στην δημιουργία κυρτής οθόνης για ένα smartphone.

To εμφανές πλεονέκτημα μίας κυρτής οθόνης για ένα smartphone είναι ότι μπορεί να προβάλλει μεγαλύτερο όγκο περιεχομένου στο δεδομένο μέγεθος, χωρίς να είναι απαραίτητη η αύξηση της διαγωνίου της οθόνης.

Με την ευρεσιτεχνία της κυρτής οθόνης, θα μπορούσε κανείς να οραματιστεί έναν σχεδιασμό του πλαισίου του iPhone 7 χωρίς περιορισμούς στο σχήμα, ενώ εάν συνδυαζόταν αυτό με την τεχνολογία Force Touch, τότε τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμα καλύτερα για το interface.

Εκτός από την πατέντα για την κυρτή οθόνη, η Apple κατέθεσε αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα με χειρονομίες που θα επιτρέπει την εισαγωγή passwords σε συνδυασμό με το Touch ID που υπάρχει ενσωματωμένο σε όλα τα μοντέρνα iPhones.

Μένει να δούμε ποιες από τις τεχνολογίες αυτές θα χρησιμοποιήσει στο κοντινό μέλλον η Apple…

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube