Κόστος επισκευής iPhones

Καλό είναι εάν σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο iPhone X, να γνωρίζετε ότι η οθόνη των 5.8 ιντσών Super Retina φέρει πολύ υψηλός κόστος ως ανταλλακτικό και αυτό σημαίνει πως και η όλη αντικατάστασή της εφόσον χρειαστεί θα είναι κάτι το δυσβάσταχτο ως κόστος.
Στον από κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα διάφορα κόστη ανάλογα το μοντέλο iPhone που έχετε, με τις τιμές για το iPhone X να εκτοξεύονται.

Σύμφωνα με την Apple, μια απλή επιδιόρθωση της οθόνης του iPhone X θα κοστίσει 321.30 €, με την επιδιόρθωση ζημιών που εμπίπτουν σε λοιπές κατηγορίες (other damages) να εκτοξεύεται στα 611.30 €. Και φυσικά όπως είναι γνωστόν, μια σπασμένη οθόνη οφείλεται πάντα σε κακομεταχείριση του χρήστη, άρα μια τέτοια βλάβη δεν καλύπτεται από την βασική εγγύησης του προϊόντος που έχει ισχύ 1 έτους από την Apple.
Επιλέγοντας το πακέτο υποστήριξης Apple Care+ για το iPhone X και επεκτείνει την εγγύηση στα δυο χρόνια, σε μια άτυχη στιγμή που θα προκαλέσει θραύση της οθόνη του κινητού σας, θα μπορείτε να το επισκευάσετε με κόστος μόνο 29 €, ενώ το κόστος για τις λοιπές ζημιές αγγίζει τα 99 €, οπότε σκεφτείτε το και αυτό το ενδεχόμενο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube