Μαθήματα Swift σε Ιταλικά Πανεπιστήμια

ios_academy

Στις ΗΠΑ, αντί για θρησκευτικά έχουν έναν μακρόπνοο σχεδιασμό. Πιστεύουν ότι είναι πιο χρήσιμο για τα παιδιά να μαθαίνουν να προγραμματίζουν, και στη συνέχεια να αυξάνονται οι δυνατότητες πραγματοποίησης bots, εφαρμογών, και ιστοσελίδων που απαιτούνται για την εργασία τους. Ακόμη και η Apple έχει αυτή την ιδέα.

Η εταιρεία άνοιξε την Ακαδημία iOS στη Νάπολη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο για να έχουν ένα επίσημο μάθημα για τον προγραμματισμό στο Swift και για να εφαρμόσουν Apps για iOS και MacOS.

Αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα. Όπως εξήγησε η Lisa Jackson – αντιπρόεδρος των κοινωνικών πρωτοβουλιών της Apple – η εταιρεία θέλει να κάνει μαθήματα και σε άλλα πανεπιστήμια. Όχι πλήρη μαθήματα 9 μηνών για να διδάξει πώς να προγραμματίσετε, αλλά μίνι μαθήματα ενός μήνα για να διδάξει τις βασικές αρχές.

Η εταιρεία του Cupertino έχει ήδη κάνει επαφές με 5 πανεπιστήμια στην Καμπανία για να το πραγματοποιήσει. Το έργο θα καλύψει περίπου 800 φοιτητές. Στη συνέχεια το iOS Foundation Program θα εξαπλωθεί και σε άλλα πανεπιστήμια.

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube