μείωση παραγωγής iPhone 7

Παραδοσιακά, οι νέες συσκευές iPhone σημειώνουν πολύ καλές πωλήσεις τους πρώτους μήνες που βρίσκονται στην αγορά, συχνά ξεπερνώντας σε αριθμό εκείνες που σημείωσαν τα προηγούμενα μοντέλα κατά το ίδιο τρίμηνο.
Από ότι φαίνεται ωστόσο, και σύμφωνα με το Nikkei, οι υποτονικές πωλήσεις αναγκάζουν την εταιρεία να μειώσει την παραγωγή του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus. Με βάση δεδομένα που έχει λάβει από προμηθευτές, η ιστοσελίδα Nikkei περιμένει να μειώσει την παραγωγή αποθεμάτων κατά περίπου 10%.

Η Apple είδε ένα πρώιμο σημάδι από την μείωση στις πωλήσεις τον περασμένο Μάρτιο, όταν και τα κέρδη της το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς έδειξαν ότι ενώ τα μοντέλα iPhone 6s βρίσκονταν μπροστά σε πωλήσεις σε σχέση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν, οι πωλήσεις τους δεν βρίσκονταν στα επίπεδα του 2014, όταν και οι χρήστες προχώρησαν σε αναβάθμιση της συσκευής τους σε κάποιο από τα μοντέλα iPhone 6.

Είναι ακόμα νωρίς για να διαπιστωθεί ότι οι χαμηλότερες πωλήσεις των συσκευών iPhone 7 θα είναι τόσες ώστε να το καταστήσουν το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που δεν ξεπέρασε σε πωλήσεις το προηγούμενο. Όπως και να έχει θα γνωρίζουμε σύντομα, αφού η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα τριμηνιαία οικονομικά της στοιχεία στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube