Μείωση παραγωγής iPhones
Πριν δύο ημέρες, στις 19 Νοεμβρίου, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στοιχεία από την Wall Street Journal, ανέφερε ότι η εταιρεία κατασκευής του iPhone, η Apple, έχει μειώσει τις παραγγελίες παραγωγής τις τελευταίες εβδομάδες και για τα τρία μοντέλα των smartphone που παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, η ζήτηση για νέα iPhones αποδείχθηκε χαμηλότερη από την αναμενόμενη. Η απόφαση της Apple να ξεκινήσει ταυτόχρονα τη διακοπή και στα τρία μοντέλα των smartphone οδήγησε σε δυσκολίες στην πρόβλεψη του αριθμού των εξαρτημάτων και των συσκευών που χρειάζονται στα εργοστάσια. Αυτό αποφασίστηκε μετα από μια περίσσεια συσκευών στις αποθήκες που χρειάζεται χρόνο για να αδειάσουν.
Πριν από μερικές εβδομάδες, η Apple συγκλόνισε επίσης τους επενδυτές προβλέποντας τις χαμηλότερες πωλήσεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων από ό, τι αναμενόταν. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους προμηθευτές εξαρτημάτων, καθώς επηρέασε τα κέρδη τους.

Μέχρι στιγμής, η Apple δεν σχολίασε επισήμως την κατάσταση που όλο και δυσκολεύει.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube